Organisatieadvies

In een wereld vol verandering moet elke organisatie mee met de tijd. J&S kijkt en denkt mee, adviserend en spiegelend. Met onze kennis van organisatieverandering en –management sluiten we aan op uw specifieke vraag. Met u en uw medewerkers leidt dit tot een effectieve, toekomstbestendige organisatie.

Lees meer

Trainingen

J&S Coaching en Consultancy beschikt over een professionele locatie voor cursussen en trainingen. Uiteraard bieden we ook incompanyprogramma’s aan. Coaching-on-the-job of juist even alles opzij zetten en in een onbekende omgeving met elkaar forse stappen zetten, bij J&S kan het allebei.

Lees meer

Teamcoaching

Wilt u schapen, ja-knikkers, remmers of effectieve medewerkers? Elk team heeft ze alle vier, toch verwacht u als leidinggevende goed samenwerkende, effectieve mensen. Samenwerken kan lastig zijn, dat moet een team leren. Teamcoaching stimuleert resultaatgerichte communicatie en samenwerking. Teamcoaching vormt individuele kwaliteiten tot een doelgericht team.

Lees meer

Management-
ondersteuning

J&S Coaching en consultancy biedt managementondersteuning op verschillende terreinen. Een kritisch ‘tegenover’ creëert een betere manager, vaak missen managers iemand die met hen meedenkt op managementniveau. Vanuit onze kennis en expertise bieden wij deze ondersteuning.

 

Lees meer

Zelfverantwoordelijke teams

Zelfverantwoordelijke teams  en professionele leergemeenschappen zijn populaire termen. Maar wat betekenen deze begrippen? Kunt u professionaliteit of zelfverantwoordelijkheid ‘droppen’ in uw organisatie? Wat vraagt dat van iedereen? Hoe zorgt u ervoor dat u op een goede manier leiding geeft aan uw professionals? J&S brengt afdelingen en het management in gesprek tot een professionele organisatiestructuur.

Lees meer

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Hoe vult u op een zinvolle manier uw persoonlijk ontwikkelingsplan? Welke doelen wilt u privé bereiken? Coaching helpt deze doelen te realiseren.  Individuele coaching is voor iedereen zinvol. Coaching gaat over zelfreflectie: kijken naar jezelf met de ogen van een ander. Zowel individueel als in team- en organisatieverband is het goed met regelmaat in de spiegel te kijken. Alleen in de spiegel kijken, is echter niet voldoende, J&S Coaching en Consultancy maakt met u de volgende stap: de wensen en doelen bereiken, in werk en privé.

Lees meer

Bemiddeling

In elke organisatie, kerk of familie komt af en toe een conflict voor. Conflicten schaden de relatie en de effectiviteit van het werk. J&S Coaching en Consultancy helpt op professionele wijze uit het conflict te komen. Samen zoeken we naar wat wel verbindt en zoeken we manieren om de emoties die er spelen op een respectvolle wijze naar elkaar te uiten. Het begin van het herstel ligt vaak in het begrijpen van elkaars beweegredenen. Door opleiding en ervaring zijn wij in staat dat proces te begeleiden.

Lees meer