Over ons

Sjaak en Jacobi

Sjaak van Wijngaarden

Sjaak van Wijngaarden (1985) heeft jarenlange ervaring in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs als leerkracht, vertrouwenspersoon en coach. Sjaak is een sfeermaker die mensen heel snel een prettig gevoel weet te geven en op hun gemak kan stellen. Dat zorgt ervoor dat mensen zich tegen over elkaar uitspreken Kernwoorden: vertrouwen, veiligheid, openheid.

Jacobi de Wildt-Rentier

Jacobi de Wildt-Rentier (1974) heeft twintig jaar ervaring in het voortgezet onderwijs als docent en vakgroepleider. De laatste jaren ook als individuele en teamcoach. Jacobi is sterk in analyse en werkt oplossingsgericht. Door haar universitaire vorming en opleiding tot docent Nederlands sluit ze gemakkelijk aan bij de taal en cultuur van u en uw organisatie. Kernwoorden: actie, doelen, resultaten.

Sjaak en Jacobi zijn erkend individuele coach en teamcoach en hebben een masteropleiding organisatiecoaching voltooid. Samen vormen ze de maatschap J&S Coaching en Consultancy. Jacobi heeft daarnaast haar eigen bedrijf voor advies en coaching: De Wildt coaching en consultancy te Dordrecht. Sjaak heeft zijn eigen bedrijf in Lunteren: Vineyard Coaching.