erkende
professionals

 

J&S Coaching en Consultancy

universitair geschoold, met jarenlange ervaring

J&S Coaching en Consultancy is een vennootschap van Vineyard Coaching en De Wildt coaching en consultancy. Wij staan bekend om onze eerlijke en open benadering, zonder oordeel of beschuldiging. Met deze aanpak hebben wij al veel partijen verder kunnen helpen. Maak hieronder alvast kennis!

 

Sjaak van Wijngaarden MOC

‘sfeermaker die mensen op hun gemak kan stellen’

Sjaak van Wijngaarden (1985) heeft jarenlange ervaring in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs als leerkracht, vertrouwenspersoon en coach. Sjaak is een sfeermaker die mensen heel snel een prettig gevoel weet te geven en op hun gemak kan stellen. Dat zorgt ervoor dat mensen zich tegenover elkaar uitspreken. Kernwoorden voor hem zijn: vertrouwen, veiligheid, openheid.

Jacobi de Wildt-Rentier MOC

‘sterk in analyse en gericht op oplossingen’

Jacobi de Wildt-Rentier (1974) heeft ruim twintig jaar ervaring in het voortgezet onderwijs als docent en leidinggevende. De laatste jaren daarnaast ook als coach en organisatieadviseur. Jacobi is sterk in analyse en werkt oplossingsgericht. Door haar universitaire vorming en opleiding tot docent Nederlands en organisatiecoach sluit ze gemakkelijk aan bij de taal en cultuur van u en uw organisatie. Kernwoorden voor haar zijn: actie, doelen, resultaten.

Met onze aanpak hebben wij al vele partijen kunnen helpen. Benieuwd naar ervaringen?

Een dynamische onderneming met een eerlijke en
open benadering, zonder oordeel of beschuldiging